štvrtok, júna 25, 2020

It's okay to not be okay - 1. a 2. diel preložený




Tak, a máme tu prvé dva diely. Ja ich môžem opísať len jediným slovom - DOKONALOSŤ. Už veľmi dlho ma žiadna dráma tak nezaujala. Nenašla som nič, čo by sa mi na nej nepáčilo. Je to dokonalý mix viacerých žánrov. Veď posúďte sami. Prajem vám nie príjemné, ale nádherné sledovanie (lebo ono to bude) prvý dvoch častí. ;)

12 komentárov:

  1. Vďaka! Je mi úplne jedno čo som robila, idem pozerať! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak, už to mám za sebou. :) Naozaj sa oplatilo na to čakať a vedela som, že dvojitá nádielka nesklame! Nemôžem sa dočkať ďalších častí. Budeš pridávať titulky po dvoch častiach? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma veľmi teší. :) Mňa to neskutočne chytilo. A áno, s najväčšou pravdepodobnosťou ich budem pridávať po dvoch. Vyhovuje mi to takto a myslím, že viacerí tú dvojitú dávku ocenia viac. :) Ja sa takisto neviem dočkať a vyzerá to tak, že nás čaká nezabudnuteľná jazda. ;)

      Odstrániť
  3. Páni strašně moc se na něj těším :) ale počkám si, až bude aspoň v půlce. Jinak to nerozdýchám. děkuji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude sa ti to páčiť. ;) A som presvedčená, že ďalšie časti nebudú o nič horšie. :)

      Odstrániť
  4. Ahoj, v prvé řadě chválím nový web. Opravdu moc pěkný. Díky za tento seriál, sice teď všeobecně nestíhám sledovat. Ale tohle bude další pecka, kterou si nenechám ujít. Měj se krásně

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, Miike. :)) To si píš, už teraz je. ;)

      Odstrániť
  5. Neskutočne sa mi tento tvoj nový web páči. Ale pointa je táto úžasná, famózna drama. Neskutočne som šťastná, že sa niekto pustil do jej prekladu. Bála som sa že si to nebudem môcť pozrieť a pozrimeže. Usmiala sa na mňa šťastena. Neskutočne som ti vďačná za toto rozhodnutie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nevieš, ako si ma svojím komentárom potešila. ;) Veľmi si to vážim a ďakujem aj za pochvalu blogu. :) Presne, ako vravíš, je to dokonalé a môžem oficiálne vyhlásiť, že po zhliadnutí 3. a 4. časti som tejto dráme úplne prepadla. Dnes sa púšťam do ich prekladu. Ďakujem ešte raz za milé slová a zlepšenie môjho dňa. ;))

      Odstrániť
  6. Ahojky, velmi pěkně ti děkuji za překlad tohohle božího seroše! Uchvátily mě ukázky na YT, když jsem si pustila písničku k němu od Heize. Věděla jsem hned, že tohle chci vidět, sice jsem netušila, že se do toho pustím hned, ale nedalo se odolat. :-D Jak popsat tenhle seriál... je to vizuální dokonalost! Oči mi přecházejí, klaním se tomu, kdo vymýšlí jednotlivé scény, aj kostymérům, protože tohle je prostě NÁDHERNÉ! Celková atmosféra seriálu je stejná jako hlavní ženská postava, překrásně nebezpečná a to se mi teda hodně líbí. Téma seriálu je taky božské... prostě a jednoduše, celé je to božské!
    A takhle se chovám jen po shlédnutí prvního dílu... jsem zvědavá, jak se budu chovat dál. :-D :-D :-D

    P.S.: krásný nový blog! ;-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, Ivuš. Ďakujem ti pekne za komentár i pochvalu. :)) ... Ani mi nehovor, ja to totálne žeriem. Dokonale si vystihla moje pocity. SYJ i KSH sa svojich rolí zhostili na jednotku s hviezdičkou. Všetko im to verím. Zbožnujem tie Seo Ye Jinine outfity a celkovo tá postava k nej nenormálne ide. Je to vždy také „refreshing“ vidieť nie tak celkom kladnú hrdinku. To viem vždy oceniť. ;) Plus, tie animácie, kamera, vedľajšie postavy... Nemám tomuto seriálu čo vytknúť. Pre mňa zatiaľ topka tohto roku. Teším sa, že sleduješ. :))

      Odstrániť